Online masterclass

De ontwikkelingen in ons werk gaan snel. We willen je graag helpen om bij te blijven, nieuwe kennis eigen te maken, te sparren met andere professionals en voor jezelf te reflecteren op de manier waarop jij in je werk staat. Inmiddels zijn we er allemaal aan gewend om online scholing te volgen. Het is een mooie manier om kennis tot je te nemen.

We bieden een online masterclass-serie aan met diverse onderwerpen die aansluiten bij onze missie; “Samen pakken we kindermishandeling aan”.

We delen kennis over de dynamiek rondom huiselijk geweld, over de impact van geweld en de laatste kennis over gender- en traumasensitief werken. Je leert meer over de risicofactoren en de signalen die kunnen duiden op geweld in afhankelijkheidsrelaties.

En als je het dan gaat zien, willen we je natuurlijk ook tips meegeven om in gesprek te gaan over huiselijk geweld en voor de samenwerking rondom de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling, zodat we ook samen werken aan stabiele veiligheid.

Ben je op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Dan hebben we een mooie online serie voor je! Een fijne manier om in korte tijd kennis en informatie tot je te nemen.

We bieden nu de onderstaande masterclasses aan en zijn druk bezig om nieuwe te ontwikkelen! Iedere masterclass duurt 2 uur. Ben je geïnteresseerd in een ander specifiek onderwerp? Laat het ons weten, wie weet kunnen we hiervoor een aanbod ontwikkelen.

Onze masterclasses:

 

Deel deze pagina

Trainingen die binnenkort starten

Geen datum gevonden
Geen datum gevonden
Geen datum gevonden

Alle trainingen binnen Online masterclass

Meer informatie

Overige informatie over dit thema

De meeste masterclasses zijn geaccrediteerd door het SKJ. klik hier

Onze aanpak

Alle trainers van Het LOCK weten hoe het er in de praktijk toe gaat. We werken, of hebben gewerkt in diverse sectoren; o.a. in de jeugdhulp en jeugdbescherming, het brede sociaal domein en de Jeugd- of volwassen GGZ. Wanneer we in de praktijk merken dat er ergens vraag naar is ontwikkelen we nieuw trainingsaanbod.

Je kunt op de site kijken welk aanbod we al ontwikkeld hebben maar we gaan ook graag in gesprek als je een hele andere vraag hebt!

Bekijk onze reviews

Kwaliteit vinden we uiterst belangrijk, we hechten dan ook veel waarde aan reacties van onze trainees.

Nieuws over dit thema

Geen nieuwsberichten gevonden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Linkpagina Het LOCK