Gespreksvoering

Cursussen rondom communicatie, verhelderen en interpreteren.

De manier waarop je in gesprek gaat is een van de belangrijkste onderdelen van je werk.  

Wat je ook wilt bespreken, steeds weer is het belangrijk om goed aan te sluiten bij het tempo en de mogelijkheden van de ander. Tijdens al onze trainingen besteden we aandacht aan gespreksvoering. En toch vinden we het belangrijk om tijdens bepaalde dagen alleen maar bezig te zijn met de gespreksvaardigheden.  

Dat doen we zodat we echt goed stil kunnen staan bij de gesprekstechnieken maar ook bij het gebruik van verschillende tools. Want de communicatie is niet alleen verbaal, het non-verbale aspect is ook erg belangrijk. Voor sommige trainingen hebben we eigen materiaal gemaakt dat de deelnemers tijdens de training uitgereikt krijgen. 

Het liefste laten we bij deze trainingsdagen altijd een trainingsacteur aansluiten zodat je echt goed kunt oefenen. Met onze acteurs zorgen we altijd voor een ontspannen sfeer waarin er goed geoefend en gespeeld kan worden.  

Trainingen die horen bij het thema Gespreksvoering:

Deel deze pagina

Trainingen die binnenkort starten

Geen datum gevonden
Geen datum gevonden

Alle trainingen binnen Gespreksvoering

Gespreksvoering
1 dag
Gespreksvoering
2 dagen
Gespreksvoering
Driedaagse training

Meer informatie

Overige informatie over dit thema

Nog niet wat je zoekt?

Staat er in het overzicht nog niet bij wat je zoekt? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee voor een aangepast programma!

P.s. al deze trainingen zijn uiteraard geaccrediteerd door het SKJ en een aantal ook door andere beroepsverenigingen zodat jij hiermee punten kunt behalen voor je herregistratie.

Onze aanpak

Alle trainers van Het LOCK weten hoe het er in de praktijk toe gaat. We werken, of hebben gewerkt in diverse sectoren; o.a. in de jeugdhulp en jeugdbescherming, het brede sociaal domein en de Jeugd- of volwassen GGZ. Wanneer we in de praktijk merken dat er ergens vraag naar is ontwikkelen we nieuw trainingsaanbod.

Je kunt op de site kijken welk aanbod we al ontwikkeld hebben maar we gaan ook graag in gesprek als je een hele andere vraag hebt!

Bekijk onze reviews

Kwaliteit vinden we uiterst belangrijk, we hechten dan ook veel waarde aan reacties van onze trainees.

Nieuws over dit thema

Geen nieuwsberichten gevonden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Linkpagina Het LOCK