Congressen en symposia

Een congres is een mooie manier om een speciaal onderwerp onder de aandacht te brengen.

In het verleden heeft Het LOCK al heel wat congressen verzorgd. We hadden het jaarlijkse LOCK congres; Aanpak kindermishandeling, een professionele basis' (2014), 'Het belang van feitenonderzoek' (2015), Samenwerken aan veiligheid (2016), Trauma en Veerkracht (2017), Trauma en Veerkracht 2 (2018). Maar verzorgden ook andere congressen en symposia als afsluiter van projecten en bijeenkomsten rondom de presentatie van een onderzoek.

En daar gaan we in de toekomst weer mee starten!

We werken hierin graag samen met andere organisaties. Heb jij een onderwerp dat je graag aan bod zou willen laten komen? Laat het ons dan weten.

Deel deze pagina

Trainingen die binnenkort starten

Geen trainingen gevonden

Alle trainingen binnen Congressen en symposia

Geen trainingen gevonden

Meer informatie

Overige informatie over dit thema

Onze aanpak

Alle trainers van Het LOCK weten hoe het er in de praktijk toe gaat. We werken, of hebben gewerkt in diverse sectoren; o.a. in de jeugdhulp en jeugdbescherming, het brede sociaal domein en de Jeugd- of volwassen GGZ. Wanneer we in de praktijk merken dat er ergens vraag naar is ontwikkelen we nieuw trainingsaanbod.

Je kunt op de site kijken welk aanbod we al ontwikkeld hebben maar we gaan ook graag in gesprek als je een hele andere vraag hebt!

Bekijk onze reviews

Kwaliteit vinden we uiterst belangrijk, we hechten dan ook veel waarde aan reacties van onze trainees.

Nieuws over dit thema

Geen nieuwsberichten gevonden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Linkpagina Het LOCK