Thema's

De opleidingen en trainingen die wij ontwikkeld hebben, zijn gerangschikt binnen verschillende thema’s zodat je makkelijker de voor jou geschikte training kunt vinden. Staat er nog niet bij wat je zoekt? Heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op zodat we samen met jou een maatwerktraining kunnen samenstellen.

Onze thema’s zijn; Kindermishandeling en huiselijk geweld, Trauma, Gespreksvoering, Seksualiteit en seksueel misbruik en Werken aan Veiligheid.

Thema's

Overzicht van onze thema's

Over Het Lock

Het Landelijk Opleidingscentrum Kindermishandeling heeft sinds 2021 een doorstart gemaakt. Bij Het LOCK vind je gedreven mensen die gek zijn op hun vak. We vinden het super om onze kennis over te dragen, maar ook heerlijk om samen met jou te kijken hoe je nog beter in je vak kunt worden. Dat doen we door onze trainingen interactief te maken met oefeningen die je uitdagen en prikkelen.

We zijn allemaal praktijkmensen en weten daardoor heel goed hoe complex en enerverend ons werk is, maar ook hoe mooi en dankbaar het kan zijn. Hierdoor hebben we niet alleen theoretisch een goed verhaal maar kunnen ons handelen ook onderbouwen aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en download ons E-book
Lees een van onze blogs
Linkpagina Het LOCK