Inloggen
Opleidingsaanbod Het LOCK

Opleidingsaanbod

Het is onze gedeelde verantwoordelijkheid om kindermishandeling aan te pakken. Toch voelen veel professionals zich onvoldoende toegerust en komt effectieve hulp voor kinderen en gezinnen vaak onvoldoende op gang. Het LOCK bouwt mee aan een oplossing met een opleidingsaanbod op maat.

Opleidingen

Het Opleidingsaanbod van Het LOCK, Het Landelijk opleidinscentrum Kindermishandeling richt zich op de volgende thema’s:

Het LOCK verzorgd deskundigheidsbevordering voor; jeugdhulp, jeugdzorg organisaties, lokale teams van de gemeenten en de CJG’s, jeugdbescherming, Veilig Thuis. Maar ook voor de Jeugd GGZ, Gezondheidszorg en het onderwijs. Kortom het brede sociale domein.

We bieden diverse trainingen aan die al ontwikkeld zijn maar denken ook graag met je mee wanneer je een specifieke wens hebt. We denken graag met je mee voor een opmaat aanbod. Dat kan een meerdaagse cursus zijn, een workshop of presentatie of een langdurig traject van trainig en coaching. Neem gerust contact met ons op en leg je vraag aan ons voor.

We zullen je via onze nieuwsbrief en de social media op de hoogte houden van het opleidingsaanbod Het LOCK en alle andere ontwikkelingen. Dus wil je weten welke trainingen en opleidingen we aan bieden? Aboneer je dan op onze nieuwsbrief of volg ons via Istagram, de bedrijfspagina op Linkedin of facebook. Het actuele aanbod vind je ook in de agenda. Deze zijn we momenteel aan het vullen dus check regelmatig even of er al weer nieuwe trainingen ingepland zijn.

Afhankelijk van alle maatregelen rondom Covid-19 zullen we waarschijnlijk een deel van onze trainignen online aan blijven bieden. Heeft jouw organisatie een geschikte ruimte waar we volgens alle maatregelen bij elkaar kunnen komen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Met elkaar dragen we ons steentje bij in de aanpak van kindermishandeling. Daar maken wij ons graag hard voor! Doe jij met ons mee?

Ben je op zoek naar deskundigheidsbevordering over andere thema’s? Kijk dan eens op de site van TIMM Consultancy voor trainingen over: