Al onze opleidingen

Wil je je ontwikkelen in je vak, bijblijven t.a.v. de laatste ontwikkelen of je specialiseren in een bepaald onderwerp? We hebben voor iedereen een passende training!

De opleidingen en cursussen die wij ontwikkeld hebben, zijn gerangschikt binnen verschillende thema’s; kindermishandeling en huiselijk geweld, Gespreksvoering, Trauma,  Seksualiteit en seksueel misbruik en werken aan veiligheid.

Opleidingen
Filter op thema
Thema filter opleidingen
Open inschrijving of incompany

Veel van onze trainingen bieden we aan in het open aanbod zodat iedereen die dat wil deel kan nemen. Ben je op zoek naar een training die past bij jouw ontwikkeling? Kijk dan in onze agenda naar de training die bij je past! Liever een training met je hele team? Dat kan ook. We komen graag naar jullie toe. Neem contact met ons op voor een in-company training.

Accreditatie

Onze trainingen zijn geaccrediteerd bij het SKJ en in sommige gevallen ook bij Registerplein, NVO-NIP of andere beroepsverenigingen. Dat vermelden we altijd op de opleidingspagina. Vul je registratienummer in bij je aanmelding geven we aanwezigheid door. 

Heb je vragen over de training?

Bekijk onze Veel gestelde vragen of neem contact 
op met Margreet voor meer informatie.

Bel: 06-29492615
Linkpagina Het LOCK