Inloggen

Opleidingsaanbod

Het is onze gedeelde verantwoordelijkheid om kindermishandeling aan te pakken. Toch voelen veel professionals zich onvoldoende toegerust en komt effectieve hulp voor kinderen en gezinnen vaak onvoldoende op gang. Het LOCK bouwt mee aan een oplossing met een opleidingsaanbod op maat.

NIEUW Zorgen voor zorgverleners

1 daagse training
Datum: nog nader te bepalen
Locatie:  Utrecht
Kosten: € 295

Doelgroep
Leerkrachten, hulpverleners, therapeuten en andere professionals, die werken met (getraumatiseerde) kinderen, jongeren en volwassenen.

Inleiding
Het werken met kinderen, jongeren en ouders (met traumatische ervaringen) kan veel van ons vragen. Het takenpakket van de leerkracht en de hulpverlener is groot, terwijl de tijd waarin die taken uitgevoerd moeten worden vaak beperkt is. Tijd om goed voor onszelf te zorgen is er in de praktijk vaak nauwelijks.

Inhoud van de training
Door de training Zorgen voor zorgverleners aan te bieden, legt Het LOCK de nadruk op het belang van zelfzorg. Je kunt alleen goed voor anderen zorgen, als je eerst en vooral goed voor jezelf kunt zorgen. In deze training is tijd en ruimte voor zelfzorg, energie, inspiratie en reflectie aan de hand van o.a. beeldende opdrachten en imaginatie-oefeningen.

Het is niet noodzakelijk om ervaring te hebben met creatief werken om aan deze training deel te nemen.

stel een vraag Direct aanmelden

publicatie icon Publicaties

Trauma

Bekijk alle publicaties

Docenten van dit aanbod: