Onze werkwijze

Wat kun je van ons verwachten?

Als je een bijscholing of training wilt volgen bij Het LOCK zijn er meerdere opties. Je kiest voor een in-company training wanneer je graag met je hele team of organisatie een training wilt volgen. Je kunt dan een van onze bestaande trainingen aanvragen of samen met ons kijken naar een op maat gemaakt programma dat zich richt op jullie specifieke wensen. Daarnaast bieden wij trainingen aan in het open aanbod. Deze kun je individueel volgen. Bij de trainingen vind je de actuele data waaruit je kunt kiezen. Je kunt direct zien hoeveel plekken er nog vrij zijn en waar de training plaatsvindt.

Onze aanpak en ons aanbod zijn dus veelzijdig. We hebben dankzij de inzet van al onze enthousiaste en bevlogen trainers altijd meerdere opleidingen voor je open staan waar je op kunt inschrijven. Je kunt hierbij altijd kiezen voor één- of meerdaagse trainingen. Een presentatie of een workshop organiseren behoort ook tot onze mogelijkheden.

Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een automatische melding dat we je inschrijving hebben ontvangen. Daarna ontvang je een mail met de betaallink zodat je de factuur kunt betalen. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn en de training definitief doorgaat krijg je opnieuw bericht van ons.

Het LOCK is de plek voor iedereen die het verschil willen maken in de aanpak van kindermishandeling

Voorbereidingsopdrachten

Bij veel van onze trainingen vragen we je van te voren om bepaalde artikelen te lezen, een podcast te luisteren of om een casus en je leervragen aan te leveren. De informatie hierover vind je in de mail die je van ons ontvangt.

Trainingsmateriaal

Aangezien we graag willen bijdragen aan een goed milieu en om verspilling van papier te voorkomen, delen we het trainingsmateriaal zoveel mogelijk digitaal. Je ontvangt dan een inloglink en een wachtwoord om het materiaal te downloaden. Extra materiaal wordt tijdens de training uitgedeeld.

Locaties

Bij de trainingen in het open aanbod maken we meestal gebruik van een trainingsruimte van BCN. In de meeste gevallen zullen de trainingen in Utrecht gegeven worden aangezien dat centraal gelegen is en ook goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Op de trainingslocaties wordt voor een heerlijke uitgebreide lunch gezorgd.

Accreditatie

Meestal zijn onze trainingen geaccrediteerd bij het SKJ, NVO-NIP of andere beroepsverenigingen. Dat vermelden we altijd op de opleidingspagina. Vul je registratienummer in bij je aanmelding of tijdens de training op de deelnemerslijst dan geven wij je deelname door aan de beroepsvereniging zodat je punten automatisch bijgeschreven worden.

Ben je ingeschreven bij een andere beroepsvereniging dan ontvang je van ons een certificaat zodat je zelf je aanwezigheid door kunt geven en je eventueel aanspraak kunt maken op punten.

Margreet Timmer

Heb je vragen over de training?

Bekijk onze Veel gestelde vragen of neem contact op met Margreet voor meer informatie.
Linkpagina Het LOCK