Inloggen

Het Landelijk Opleidingscentrum Kindermishandeling

Het opleidingsaanbod van het LOCK richt zich op de intersectorale aanpak van kindermishandeling en scholing in diagnostiek en behandeling. We bieden opleidingen, methodiektrainingen, studiedagen, symposia en lezingen voor professionals die werken met kinderen en gezinnen.
LEES MEER OVER VISIE VAN HET LOCK

Het LOCK stelt zich voor

Hieronder stellen de medewerkers van team Het LOCK zich graag aan je voor. Je kunt bij hen terecht voor diverse vragen. Wil je weten of een bepaalde training geschikt voor jou is? Of zoek je een training die je met je hele team kunt volgen? Neem dan contact op met Margreet. Heb je vragen over lopende trainingen, je inschrijving of andere praktische vragen neem dan contact op met Tim.

Op de website vind je altijd het actuele aanbod. Wil je daarnaast weten wat we achter de schermen allemaal nog meer doen of wat er tijdens de trainignen gebeurt? Volg ons dan ook via social media. Je vindt ons op instagramfacebook en we hebben onze bedrijfspagina op Linkedin.

Ook gaan we de nieuwsbrief weer versturen. Daarin gaan we belangrijk nieuws met je delen. Nog niet aangemeld? Schrijf je dan snel in en ontvang de nieuwsbrief in je mailbox.

Margreet Timmer

Margreet Timmer, coordinator bij het LOCK

Margreet Timmer ik ben eigenaar en coördinator van Het LOCK – Landelijk Opleiding Centrum aanpak Kindermishandeling. Voorheen heb ik jaren gewerkt in de jeugdzorg en jeugdbescherming. Vanuit mijn andere bedrijf TIMM Consultancy ontwikkel en verzorgd ik al meer dan 12 jaar trainingen voor professionals in de jeugdzorg, GGZ en het brede sociaal domein. Van 2013 tot 2019 ben ik ook coördinator van het LOCK geweest. Vanuit het LOCK heb ik toen ook in diverse functies aan verschillende projecten gewerkt. Nog steeds geef ik met veel enthousiasme trainingen op het gebied van veiligheidsplanning, complexe scheidingen en gesprekken met kinderen over kindermishandeling.

Tim Jansen

Tim Jansen, office manager

Tim Jansen is de office manager van het LOCK

Hier kunt u lezen wie Team Het LOCK nu eigenlijk is.