Inloggen

Het Landelijk Opleidingscentrum Kindermishandeling

Het opleidingsaanbod van het LOCK richt zich op de intersectorale aanpak van kindermishandeling en scholing in diagnostiek en behandeling. We bieden opleidingen, methodiektrainingen, studiedagen, symposia en lezingen voor professionals die werken met kinderen en gezinnen.
LEES MEER OVER VISIE VAN HET LOCK

Het LOCK en TIMM Consultancy gaan samenwerken!

Het LOCK en TIMM Consultancy gaan samenwerken!

Vanaf april 2021 werken Het LOCK en TIMM Consultancy samen om een breed aanbod met trainingen, cursussen, workshops en andere activiteiten aan te bieden. Alle activiteiten zijn gericht op de aanpak van kindermishandeling.

Het LOCK biedt deskundigheidsbevordering aan op de volgende thema’s:

Kenter jeugdhulp draagt Het LOCK over aan Margreet Timmer en Tim Jansen. Zij gaan samen de bedrijfsvoering verzorgen. Op deze manier gaat de geweldige expertise van de trainers, die verbonden zijn aan het LOCK, niet verloren! We richten ons op zowel jeugdhulp, jeugdzorg organisaties, lokale teams van de gemeenten en de CJG’s, jeugdbescherming, Veilig Thuis. Maar ook op de Jeugd GGZ, Gezondheidszorg en het onderwijs. Kortom het brede sociale domein.

We bieden diverse trainingen aan die al ontwikkeld zijn maar denken ook graag met je mee wanneer je een specifieke wens hebt. Dat kan een meerdaagse cursus zijn, een workshop of presentatie of een langdurig traject van training en coaching. Neem gerust contact met ons op en leg je vraag aan ons voor.

We zullen je via onze nieuwsbrief en de social media op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Dus wil je weten welke trainingen en opleidingen we in het najaar aan bieden? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief of volg ons via Instagram, de bedrijfspagina op LinkedIn of facebook.

Afhankelijk van alle maatregelen rondom Covid-19 zullen we waarschijnlijk een deel van onze trainingen online aan blijven bieden. Heeft jouw organisatie een geschikte ruimte waar we volgens alle maatregelen bij elkaar kunnen komen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.