Inloggen

Het Landelijk Opleidingscentrum Kindermishandeling

Het opleidingsaanbod van het LOCK richt zich op de intersectorale aanpak van kindermishandeling en scholing in diagnostiek en behandeling. We bieden opleidingen, methodiektrainingen, studiedagen, symposia en lezingen voor professionals die werken met kinderen en gezinnen.
LEES MEER OVER VISIE VAN HET LOCK

Eerste training van het LOCK 2021

We zijn super blij dat we bekend kunnen maken dat we de eerste training van het LOCK in 2021 hebben ingepland. Jolanda Buijze en Nanda de Bruin gaan de training: Lesgeven aan getraumatiseerde kinderen verzorgen.

Het is een tweedaagse opleiding die leerkrachten en andere onderwijsprofessionals handvaten biedt om getraumatiseerde kinderen te ondersteunen. In deze opleiding gaat het over lesgeven aan kinderen die op jonge leeftijd meerdere traumatische ervaringen hebben gehad. School kan voor deze kinderen een plek zijn waar ze zich veilig voelen en waar ze vertrouwen in zichzelf en anderen ontwikkelen.

In deze opleiding ga je bezig met verschillende onderwerpen zoals: verschillende soorten trauma, de basis van het traumasensitief lesgeven en het samenwerken met ouders, hulpverleners en andere betrokkenen.

De training Lesgeven aan getraumatiseerde kinderen is de eerste training van Het LOCK van 2021 en staat ingepland voor de volgende data:
– 27 oktober en 17 november 2021
– 16 en 30 maart 2022

Wil jij nou meer weten over deze opleiding of deze ervaren trainers? Of wil je je gelijk inschrijven voor één van de genoemde trainingsdata? Klik dan op de link hieronder: https://lnkd.in/gFEMT3d

De komende tijd gaan we met de trainers kijken welke trainingen we nog meer aan gaan bieden. Houd de agenda dus gaan in de gaten! Kun je niet langer wachten en heb je zelf een specifieke wens? Neem dan gerust contact met ons op. Wie weet kunnen we dan jouw vraag ook snel oppakken.