Inloggen

Expertise: Veilig Sterk Verder, Signs of Safety, ouderbegeleider, groepsbegeleider Horizonmethodieken, gezinsgesprekken, training zorgen voor getraumatiseerde kinderen, meldcode training voor professionals.

Kees Toet

Kees is ruim 20 jaar werkzaam in de jeugdhulpverlening na zijn HBO Maatschappelijk Werk opleiding. Sinds 2009 werkt hij als ouderbegeleider en systeemtherapeut bij het KJTC. In 2010 heeft hij zijn Voortgezette Opleiding Maatschappelijk Werk voltooid.

Hij is verder opgeleid in Signs of Safety en Veilig Sterker Verder waarbij het KJTC intensief samenwerkte met de Jeugdbescherming (Haarlem en Zaandam) en de Waag.

In 2016 zal hij zijn opleiding Systeemtherapie afronden. Hij begeleidt ouders waardoor ze na de traumatische ervaringen weer meer beschikbaar worden voor hun kinderen.

De ouderbegeleiding bij het KJTC is via Horizon methodiek voor groepstherapieën (zowel bij seksueel misbruik, geweld in het gezin alsook seksuele gedragsproblemen) en/of individuele ouderbegeleiding. Daarnaast biedt Kees gezinsgesprekken (systeemtherapie) en de training zorgen voor getraumatiseerde kinderen

stel een vraag