Inloggen
Annemariek Sepers

'Ook als er sprake is van kindermishandeling, doen ouders niet alles fout. Het is belangrijk om daar oog voor te hebben'

Expertise: diagnostiek en behandeling van (chronisch) getraumatiseerde kinderen, supervisor van GZ psychologen i.o., klinisch psychologen i.o. en gedragstherapeutisch medewerkers.

Annemariek Sepers

Annemariek Sepers is klinisch psycholoog en werkt sinds haar studie met getraumatiseerde kinderen en hun gezinnen. Zij is supervisor van de VGCT, practitioner EMDR, traumatherapeut NtVP.

Sinds februari 2017 werkt zij bij het kind en gezin team van Centrum 45 en is ze betrokken bij een project voor gezinnen waar kindermishandeling vermoed wordt. Annemariek doet onderzoek naar de effectiviteit van de ‘Resolutions Approach’ (Turnell & Essex, 2010).

Naast haar werk bij Centrum 45 is zij lid van de redactie van het vakblad Kind en Adolescent Praktijk en is ze betrokken bij de Postmasteropleiding “Veiligheid in gezinnen met risico’s” van de RINO Groep. Ook geeft ze cursussen op het gebied van de Cognitieve Gedragstherapie.

stel een vraag