Disclaimer

Disclaimer

Copyrightgegevens en gebruiksvoorwaarden

We gunnen jou een plezierig verblijf op onze website. We hopen dat je zoekt wat je vindt en geïnspireerd raakt door de informatie die we met je delen.

We doen ons best om de website zo up-to-date mogelijk te houden en te voorkomen dat er fouten in de teksten staan. De informatie op onze website wijzigt regelmatig. 

Auteursrechten

Copyright © van de informatie die we met je delen ligt bij Het LOCK.  We vinden het geweldig als je informatie die je op onze website vindt op sociale media wilt delen of dat je anderen op onze website wilt wijzen. We vragen wel van je dat je altijd aan bron vermelding doet. Wil je de informatie op een andere manier delen? Neem dan even contact met ons op dan kijken we wat we voor je kunnen doen. Zonder onze toestemming mag je de informatie  en de afbeeldingen niet veranderen, verkopen, verveelvoudigen of openbaar maken tenzij je onze schriftelijke toestemming hebt. 

Gebruik van de site

Het gebruik van de site is voor eigen risico. De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Het LOCK is niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere websites die via www.hetlock.nl gelinkt zijn. Een link naar onze site kan ook door een andere organisatie geplaatst zijn.

Vragen of opmerkingen kun je via de mail: info@hetlock.nl naar ons sturen.

Deel deze pagina
Linkpagina Het LOCK